Bra start för Alicia

I senaste inlägget avslutade jag med att det var dags för utställning i Kumla,  Hunter och Roxanne var med mig och de showade på som de brukar göra, bara älskar dessa hundarna, fulla av attityd, alltid superglada och på topp! Mycket fina bedömningar fick de av domare Sara Nordin, dagen slutade med att Hunter blev andra bästa hanhund och roxanne tredje bästa tik, båda med reservcert, en helt okej start på året får vi väl ändå säga att det var.

Jag hade en supertrevlig helg i Örebro med ett gäng vänner och det blev en runda i Örebro, god mat massa prat och skratt, precis så roligt som vi alltid har! På hemvägen hann vi kika inom en kattutställning....jag har aldrig varit på det tidigare men det var roligt och se att kattmänniskorna är nog minst lika galna och saliga i sin hobby precsis som vi hundmänniskor är :)

Två veckor gick det och sedan var det dags för ännu en utställning,  Mjölby under domare Tord Lundborg. Bäst idag gick det för "Alicia" Cold-Case Girl On Fire som debuterade i valpklass 4-6 månader, hon struttade på som bara den tillsammans med Chris som visade Alicia. De vann en fin valpklass tikar och slutade som BIR valp. Grattis till min vän Kent som blev BIM valp med sin superfina hanvalp.

Här har vi ett filmklipp på Alicia som vi tog efter bedömningen!
https://www.youtube.com/watch?v=7r7g7ieQIHQ

 
Chris och Alicia.  Cold-Case Girl On Fire. BIS valp SSRK Mjölby
Chris och Alicia. Cold-Case Girl On Fire. BIS valp SSRK Mjölby