Välkommen till världen!

Nu är det dags för en liten uppdatering i bloggen igen!. Lugnt och stilla har det varit den senaste månaden, tanken var att vi skulle varit i Malmö förra helgen och visat Hunter, eftersom jag visste att det eventuellt skulle bli valpar runt den helgen anmälde jag endast en Hunter, dagen innan blev det däremot domarbyte  och då bestämde jag mig för att stanna hemma även att det var lugnt och inga valpar var på väg just den dagen!. Vi siktar in oss på kommande utställningar i April och Maj i stället.

På onsdagsmorgonen var det dags för valparna att se världen, Lisen var som sagt förstföderska men tog det hela med lugn och ro, allt gick hur bra som och hon är en utomordentlig mor precis som hennes mamma Humla. Lisen sköter sina valpar utmärkt och det var en lugn och okomplicerad valpning, precis så som man önskar att det skall vara. Tre valpar blev det, två hanar ( en svart + 1 svart&vit) och en tik /svart&vit).