Lite av varje!

Sist jag bloggade var valparna så gott som nyfödda och tiden har minst sagt runnit iväg sedan dess. Allt har flytit på så väldigt fint och det har varit ett nöje att se hur väl lisen har skött sina valpar..precis så som det skall det vara. Förvisso rår  mormor Humlan om även dessa valparna och assisterar "lektant" åt de små.

Våren har verkligen tagit stormsteg här i blekinge och det har de senaste dagarna varit runt 17 grader varmt, soligt och varmt vilket har gjort att valparna nu kan börja vara ute valparna fått börja vara  och de fullkomligt älskar att rusa runt i trädgården och uppleva allt som finns där. Det är så härligt att i en varm sommarsol sätta sig ner i gräsmattan och omge sig  av hundarna och bara vara med dem, bästa stunderna är där och då!

När jag sitter där och ser mina hundar springa runt och bara känner mig glad och varm kommer det många tankar till mig och jag funderar och reflekterar över vad jag har gjort hittils i 16 år med hundar i mitt liv och hur jag nått mina mål och uppfyllt många av mina drömmar alla redan...( och hela tiden har jag nya planer..tankar som snurrar runt i hjärnkontoret) roligt och spännande!

Nu är andra generationen Cold-Case amrisar  född och jag känner mig glad och stolt när jag ser dessa tre valpar springa runt här på golvet, jag hade verkligen höga förväntingar på kombinationen Lisen och Xavi, och som jag ser nu så ser de mycket lovande ut för framtiden. Det har varit stort intresse ur denna kullen, men bara en valp kommer att flytta till sin nya ägare i Juni och två stannar kvar hos mig tills vidare. Än så länge är det lekbilder och foton som gäller, kanske det blir enskilda porträtt och uppställningsbilder i början av nästa vecka för er som vill se dem.