Novemberbloggen

I adventstider sitter jag här och njuter och myser i valplådan, den 24:e November strax efter midnatt började Lisen valpa. Runt  åtta tiden på morgonen kom sista valpen och allt gick lugnt och fint till, alla valparna ser starka och välmående ut. 

3 tikar och 3 hanar och samtliga är svarta. Detta kommer att bli "Keep kullen" efter valparnas far "Don't Keep Me Waiting".  Jag återkommer inom ett par veckor igen med en uppdatering och lite bilder på dem.

För övrigt så har hösten varit lugn och det hade varit ganska glest mellan utställningarna överlag detta året.Hunter och Roxanne har erövrat sina championat på ett totalt ganska  fåtal utställningar vilket jag såklart är väldigt nöjd och stolt över. Tanken var att åka till stockholms hundmässa  i år då det var Amerikansk domare, men domarbyte gjorde att vi valde och stanna hemma i stället. Så nu blir det lite extra långt uppehåll än tänkt.  "Alicia" Cold-Case Girl On Fire ställdes ut i växjö och vann där Juniorklassen med CK. Jag brukar vanligtvis spara lite på mina hundar och inte köra igång med rivstart i valp och juniorklass, ett par gånger där och sedan låta dem mogna utvecklas i sin takta och börja visa dem  i Unghundsklass eller när det nu är rätt tid för den individuella hunden. Alicia är  också  en tik som utvecklas mycket långsamt (vilket är bra) men åt rätt håll! Jag ser fram emot att ta ut henne i ringarna igen framåt våren. Då ska också "Roxanne" SE(U)UCH Cold-Case Surprising Thrill tillbaka ut i ringarna efter att varit utställd senast i Ronneby i augusti. Hemma är också "Lisen's" son "Harry" Cold-Case Talk Of The Town  som står på tillväxt och också han kommer ut i ringarna senare under 2017.

En liten uppdatering från vad som hänt under hösten och återkommer snart igen :) !