Lite av varje.

Efter ett litet uppehåll från tävlingar var det äntligen dags att ge sig utan igen! (och med uppehåll menar jag sedan November) hmm...kanske inte låter länge..men för oss fantaster kan det kännas som ett bra tag! Det var extra roligt att ha tillbaka "Roxanne" i ringen igen efter 6 månaders uppehåll från tävlingar. Hon visar sig alltid från sin allra bästa sida och det var bara och följa med i kopplet medans Roxanne skötte jobbet! Superkul med hundar som har sådan härlig attityd. ..domaren jämförde henne med en "Ferarri". Det är väl inget dåligt omdöme ändå ;) Bilder och kompletta resultat ligger under Nyheter..

Ibland känns det som att tiden går alldeles för fort ..att vänta på valpar så kan  tiden gå så sakta så sakta, men när de är här så vips så är de 10 veckor och man undrade vart tiden tog vägen. Men nu har de två första valparna flyttat till sina familjer och jag önskar dem massor av lycka till! Tiken "Doris" Cold-Case Keep It Classy flyttade till Strängnäs och lever där tillsammans med ett par Labradorkillar på Eaton's Kennel.

Igår blev det en  dagsresa till Göteborg och Landvetter flygplats för att möta upp med  "Tapas"  Cold-Case Playing for Keeps nya familj.Vi önskar "Tapas" lycka till i Norge hos Grete Myrlynd medfamilj på Kennel Con-Brio!

Fram tills nu har vi bara haft gråväder och trist här nere i Söder....och idag när vi sitter med 25 cm  snö (eller mer)? utanför dörren ... Vägarna var fina från Växjö och vidare mot Göteborg..som tur var. Jag blev lite nervös hur det skulle gå med moddiga vägar och dålig sikt de första två timmarna av resan till götet....men som tur var lättade det ordentligt och resan gick fint, så lite tur hade vi iallafall! På hemvägen blev det ett stopp hos Elisabeth på Whistlewoods Kennel för lite fika och valptitt! Det tackar vi för..:)

Nedan ett par bilder på Doris,Tapas och lite vinterbilder!
 
"Doris" Cold-Case Keep It Classy.
"Doris" Cold-Case Keep It Classy.
"Tapas" Cold-Case PLaying For Keeps.
"Tapas" Cold-Case PLaying For Keeps.