2017   - ett toppenår!

Jag vill passa på att önska alla valpköpare, vänner, besökare en gotdfortsättningen på Julen och  ett gått nytt år, ja för snart är 2017 ett år vi kan se tillbaka...under året  har jag bland annat hunnit byta jobb till min och hundarnas fördel,  jag skall börja ett nytt kapitel i mitt liv under 2018  i "skolbänken" igen och förverkliga ytterligare en av mina drömmar och påbörja min lära till frisör! och  på hemmaplan är det snart dags att dra igång med renovering och allt vad det innebär. Full fart mest hela tiden..:)

Ja.... tiden springer iväg och"Keep kullen" som föddes November 2016 har alltså redan hunnit bli ett år gamla, tiden verkligen springer iväg. Det är så roligt att  få följa dem i deras nya hem och deras utveckling i träning med mera. Eller bara få ett kort från när de hänger med familjen i soffan gör en så glad. 

För min degel del och mina hundar så har vi tagit det väldigt lugnt med tävlingar i år och vi har hunnit med ett fåtal utställningar men med toppen resultat. Roxanne  som började året med att bli Best in Show 2 på SSRKs utställning i Mjölbo och därefter Best In Show 3 på Skks Internationella utställning i Hässleholm, i år har hon också blivit Dansk Utställningschampion.

Harry har under året vunnit 7 CERT under året fördelat i Tyskland/Danmark och Sverige och tagit sitt först BIR och grupp placering två år gammal. Jag kan bara se tillbaka på året och känna mig nöjd och stolt över mina fyrbenta! Nästa år är det Harry Cold-Case Talk Of The Town och Mika (Afterglow Atlanta Braves) min engelska import som   kommer  att synas i utställningsringarna.

Min duktiga valpköpare Annika Nilsson har tillsammans tävlat Rallylydnad under året och tagit sina titlar i de två första klasserna. Snyggt jobbat!.....jag vet också att det är ett tidningreportage på väg så småningom från en av mina uppfödningar som bor I Norge. Lovar att  lägga det här i bloggen framöver!

Tack alla som är med mig och stöttar mig och hejar på oss under resans gång. Vi ses nästa år!

Hälsningar Marcus