Valpar på Kenneln!Börjar bloggen med lite positiva hälsoresultat!
I höst har jag varit och ögonlyst fyra av mina hundar med utmärkta resultat. Cold-Case Mind Controal .Cold-Case Talk Of The Town. Cold-Case Surprising Thrill. Afterglow Atlanta braves är ögonlysta alla utan anmärkning.

En annan glädjande nyhet är att Lisens efterlängtade kull föddes den 20: November. Tre hanar och tre tikar. Tyvärr hade vi en tikvalp vi förlorade, såklart väldigt ledsamt men resterande 5 valpar frodas och mår alladles prima.  Detta är Lisens tredje och sista kull, sedan får hon leva ett riktigt "pensionärvliv" ! :) Ur denna kullen finns 2 hanhundar att tinga. Ni kan följa valparna här på hemsidan, bloggen kommer att uppdateras med valpbilder efter hand och på även på kennelns facebooksida kommer jag att dela bilder och videopklipp på de små!

Cold-Case Surprising Thrill är parad med Disodil's Goldfinger och vi hoppas på valpar efter Roxanne i slutet av Januari.,  efter ett besök hos Magdalena på hennes kennel  och genomgång av många fina hundar så fastnade jag för denna hanhund som är väldigt typlik roxanne, strålande temperament och en mycket välkonstruerad hund. Ur denna kullen kan vi vänta oss svarta och förhoppningsvis  chokladbruna valpar. 

Om lite mer en månad är det dags för mig att åka iväg till USA för att besöka "Flushing spaniel Show" en stor specialutställning för spanielhundar som går av staplen i Knoxville Tennessee. Det har varit lite av en dröm för mig i flera år att få åka över och se rasen i sitt hemland och få lite nya inputs och träffa uppfödarna där och få se andra hundar som man i vanliga fall bara får se på bild! Jag hoppas att det kan bli lite fina foton därifrån och jag kommer att dela med mig av bilder och berättelse från resan! Sååå kul det skall bli!

Jag håller på att jobba på en sida om pälsvård och klippning. Tanken är att jag steg för steg skall visa med bilder hur man klipper sin amris till vardags och också hur man sköter en päls som är i "utställningskondition". Jag vill verkligen dela med mig och hjälpa  och att ge en inblick för de som funderar på att skaffa en amris vad det innebär att sköta deras päls. Lång som kortklippt!

Jag vill tacka alla som skickar bilder på era Cold-case hundar och uppdaterar mig hur det går för dem och var ni hittar på med dem. Det är så roligt att få följa mina valpar och senare vuxna hundar genom livet!

Jag önskar alla besökare och valpköpare en God Jul och Gott nytt år!
Vi ser fram emot ett spännande 2019!!

Må så gott
/Marcus