Kennel

Jag heter Marcus Karlsson är bosatt på Tjurkö strax två mil utanför Karlskrona . Hundar har så gott som alltid funnits i min familj sedan barn. När jag var 10 år  åkte vi till Borngård's Kennel och hämtade min första egna hund, en Belgisk Vallhund Tervueren  "Chimay". Han blev min läromästare och vi var sida vid sida fram tills han blev 12 år.  Tilllsammans med Chimay blev det aktivt tävlande i lydnad, agility och freestyle cch så småningom utställning och Juniorhandling. Det var på utställningarna jag fick min första kontakt med Amerikansk Cocker och fattade tycke för dem. Det var hunden som hade alla de egenskaperna jag önskade.  Glada, positiva, lättlärda och vackra att se på.

År 2008 föddes "Humlan" Ravenwood's Hot N'Trendy som är grunden till min uppfödning och  är bakom de hundar som finns hos mig idag. Första kullen Cold-Case amrisar föddes 2012. Där ur behöll jag en svart tik "Lisen"  CH. Cold-Case Mind Controal som också blev kennelns första egenuppfödda utställningchampion.  Idag finns hundar från min uppfödning i England, Norge, Danmark och Finland . 
 
Min strävan är att föda upp friska och sunda amrisar med en tilltalande exteriör.   Det som vi uppfödare gör är att bevara ett arv och arbetar för att bevara de goda egenskaperna som finns hos rasen och utveckla dessa ännu mer.

 
Sommar på Tjurkö
Sommar på Tjurkö