Nyheter 2020

Rallylydnad 2020-10-24.

Den 24:e Oktober debuterade Annika och Java i fortsättningsklass i Rallylydnad och fick ett kvalificerande resultat på 86 poäng.  Bästa Java fick dessutom domarens pris idag för att hon visade sådan gläde och glad svans under tävlingsmomenten. Stort Grattis från oss!

Rallylydnad. Ljungby 2020-09-12

Java & Annika fixade sitt tredje raka godkända poäng för titeln RLDN idag på Rallylydnadstävling i Ljungby! Det blev även en pallplats för detta härliga team och Java kan nu titulera sig
 RLDN Cold-Case Secret Dream
Grattis, snyggt jobbat!

SSRK Utställning Moheda 2020-03-01

En toppendag på SSRK's utställning i Moheda! Tre hundar från kennel Cold-Case vart anmälda och vi åkte hem med tre klassvinster och ett cert! Det var extra roligt att "Nicke" som gjorde debut på officiell utställning plockade hem sitt första Certifikat! Nickes ägare gör ett toppenjobb med att träna honom och sköter pälsen exemplariskt, så det var enkelt för mig att ta över och få visa fram honom för domare Lena Rollmar.

Cold-Case Top Secret "Nicke"  Excellent, CK, JUNKL 1, BHKL 1, CERT, BIM . Ägare  Carina Green
Cold-Case No One Knows "Svea"  Excellent, CK, UKL 1, BTKL 4, reserv-cert. Ägare Anna Geshwindt Eriksson.
Cold-Case Secret Destination "Holly" Excellent, CK, JUNKL 1.  Ägare Marcus Karlsson

SSRK Utställning Mjölby 2020-02-01

Cold-Case No One Knows vann juniorklassen med CK, blev 2:a bästa tik med Cert på SSRK Mjölby! Dömde gjorde Ann Carlström.  Ägare Anna Geschwindt Eriksson.

Rallylydnad Ulricehamn 2020-01-24

Annika har tillsammans med  Cold-Case Secret Dream gjort två superfina starter i Rallylydnad. Java som på dagen fyllde 1 år gjorde sina två första tävlingar i i startklass. Första starten resulterade i 89 poäng och andra starten 99 poäng av 100 möjliga och en 1:a placering. Stort grattis!